Cirkulera dina kläder


Gör en insats för miljön och skänk vidare Odd Molly-plagg du inte använder längre till återbruk. Cirkulera idag och få en värdecheck att använda nästa gång du behöver köpa något nytt.


Skrolla ned och läs mer

Visste du att endast 4 % av alla kläder i Sverige cirkuleras? Var en del av den hållbara moderevolutionen och cirkulera idag!


Ge dina kläder längre livslängd och minska ditt klimatavtryck – helt utan krångel.


Tillsammans med Raizemore har vi gjort det enkelt för dig att cirkulera dina Odd Molly-plagg som du inte använder längre. Raizemore tar hand om plagget så att det hamnar i en ny garderob där det kommer till användning, och som tack får du en värdecheck på oddmolly.com att använda nästa gång du behöver köpa något nytt.


1.

Registrera dig på Raizemores portal med samma mailadress som du använder
för dina köp hos Odd Molly. Du kommer därefter kunna se vilka plagg du
har möjlighet att cirkulera, samt vad du får i värdecheck.


2.

Välj vilka plagg du vill cirkulera. Raizemore skickar påsar till dig där du lägger plaggen, och därefter lämnar du dem hos närmaste postombud.


3.

När Raizemore har kontrollerat att plaggen är i säljbart skick kommer du få en värdecheck per plagg till din mail, som du kan använda på oddmolly.com


Hur stor värdecheck får jag?

Hur stor värdecheck du får avgörs av plaggets inköpspris och hur gammalt det är. När du loggat in hos Raizemore och ser din orderhistorik kan du också se hur mycket du kan få för varje plagg.


Vad kan jag cirkulera?

Plagg köpta online i den svenska butiken på oddmolly.com


Hur gör jag?

Genom att registrera dig på Raizemores portal med samma mailadress som du använder för dina köp hos Odd Molly kommer du kunna se vilka plagg som du har möjlighet att cirkulera. Det är helt kostnadsfritt! Efter att du registrerat dig kan du se hur mycket du kan få i värdecheck för respektive plagg.


Tryck på knappen "Visa" vid plagget som du vill cirkulera, för att sedan gå vidare och klicka "Välj för inlämning". Efter att du gjort detta med samtliga plagg som du vill cirkulera kan du boka en inlämning. Plagget ska vara helt och rent och utan synligt slitage när du lämnar in det.


Raizemore skickar påsar till dig där du lägger plaggen, och därefter lämnar du dem hos närmaste postombud. När Raizemore har kontrollerat att plaggen är i säljbart skick kommer du få en värdecheck per plagg till din mail, som du kan använda på oddmolly.com


Vilken mailadress har jag använt för köp hos Odd Molly?

Om du är osäker på vilken mailadress du använt vid köp på oddmolly.com kan du kontakta Odd Mollys kundtjänst via chatt eller maila support@oddmolly.com– så hjälper vi dig hitta vilken mailadress du använt.


Vad händer med mina inlämnade plagg?

Under förutsättning att plagget är helt och rent – i säljbart skick – säljs det vidare via second hand-plattformar för att hitta en ny ägare.


Fler frågor och svar

HUR FUNGERAR DET
VÄRDECHECK
KONTO
HÅLLBARHET
KONTAKT

I samarbete med Raizemore


 

Free 4-7 day delivery to USA


Free 4-7 day delivery to USA


United States
United States